پیام آذری

آخرين مطالب

ورود ویروس گوارشی جدید به ایران | حتما دستان خود را مرتب بشویند علمي

ورود ویروس گوارشی جدید به ایران | حتما دستان خود را مرتب بشویند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - انجمن متخصصان داخلی ایران از ورود ویروس گوارشی جدید به کشور خبر داد.
به گزارش فارس، رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران با بیان اینکه ویروس جدیدی وارد کشور شده، بر رعایت بهداشت فردی مانند شستشوی مرتب دستها به ویژه در هنگام استفاده از سرویس بهداشتی بیرون از منزل تاکید کرد.
هر چه قدر گرم شدن هوا روحیه برخی را پرنشاط می کند، عملکرد بدن عده دیگری را تحت الشعاع قرار می دهد. 
با آمدن تابستان، عملکرد سیستم گوارشی بسیاری دچار تغییر شده است. البته که تغییر فصل روی سیستم گوارشی بسیاری از مردم موثر است؛ اما این اثرگذاری در فصل تابستان بیشتر به چشم می‌خورد.
گرمای شدید هوا باعث شیوع بیماری های میکروبی و برخی بیماری های ویروسی شده و انتقال آنها به مواد غذایی مختلف باعث بروز بیماری‌های گوارشی در افراد در سنین مختلف می‌شود.
این روزها برخی افراد در سنین مختلف از جمله جوانان، میانسالان و کودکان با علائم گوارشی همچون دل درد، اسهال و استفراغ و بی حالی شدید و... به مراکز درمانی مختلف مراجعه می کنند. شدت علائم یاد شده در افراد به حدی است که فرد را چند روزی بیحال خانه نشین می کند و نای و توان افراد در چنگال این ویروس شایع قرار می گیرد.
در واقع بدین صورت که با گرم شدن هوا، سیستم دفاعی و دستگاه گوارشی تحت تاثیر افزایش دمای جو قرار گرفته و باعث به وجود آمدن چنین بیماری‌هایی در بدن می شود. از این رو، رعایت نکات ساده بهداشتی و بهداشت فردی همچون شستشوی دستها به ویپه در زمان استفاده از مواد غذایی یا حضور در مکانهای مختلف عمومی و نیز استفاده از سرویس های بهداشتی عمومی و ... نقش بسیار موثری در جلوگیری از ابتلا به این بیماری ویروسی دارد.
توجه به رژیم غذایی و رعایت چندین نکته ساده جهت بهبود شرایط بسیار حائز اهمیت است.
ایرج خسرونیا،رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران در باره شیوع بیماری گوارشی در کشور، بیان کرد: ویروس جدیدی به کشور وارد شده که از خانواده آدنوویروس است و البته به کرونا ارتباطی ندارد.
وی با اشاره به علائم این بیماری ویروسی در کشور افزود: تب، اسهال، استفراغ، درد، و بی حالی از جمله علائم این بیماری ویروسی است.
این متخصص داخلی خاطرنشان کرد: با توجه به فصل تابستان شیوع این بیماری بیشتر می‌شود و در نتیجه به مردم توصیه می‌کنیم بهداشت فردی را رعایت کنند.
خسرونیا خاطرنشان کرد: این ویروس از طریق دستهای آلوده به سرعت انتقال پیدا می‌کند؛ لذا مردم باید دستان خود را مرتب بشویند و هنگام استفاده از سرویس های بهداشتی عمومی این موضوع را به طور جدی رعایت کنند؛ چرا که دستگیره سرویس‌های بهداشتی به خصوص سرویس‌های عمومی عامل مهمی در انتقال این بیماری ویروسی است.
رئیس انجمن مختصصان داخلی ایران با اشاره به انتقال ویروس گوارشی از طریق میوه‌های نشسته ، تاکید کرد: مردم میوه‌ها را به خوبی بشویند.
وی با اشاره به دوره این بیماری در افراد، متذکر شد: بیماران مبتلا به این بیماری گوارشی 3 تا 4 روز درگیر می‌شوند و با استراحت و رژیم غذایی مناسب خود به خود بیماری خوب می شود و مزمن نمی شود.
خسرونیا ابراز کرد: اگر فردی مبتلا شد و دچار اسهال و استفراغ شدید بود باید به پزشک مراجعه کند؛ ضمن اینکه افراد دارای بیماری‌های خاص و زمینه‌ای ، بیماران قلبی و گوارشی بهتر است پس از ابتلا به این علائم بیماری فورا به پزشک مراجعه کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/834940/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجتماع زینبیون ارومیه

تصادف در محور ارومیه - مهاباد یک فوتی بر جای گذاشت

ابلاغ حکم 5 سال حبس تجمیعی جدید برای مصطفی تاج‌زاده

فاضل میبدی: جاسوسی با اجنه هیچ مبنای دینی و قرآنی ندارد | جامعه‌ خرافاتی برای عده‌ای سودمندتر است

درخشش تیم کان خمر آذربایجان شرقی در مسابقات انتخابی تیم ملی

تجهیز و نوسازی ناوگان راهداری کلیبر

یک شهر، یک کارت سوخت

اختتامیه سوگواره ملی نی ناله در تبریز

تصادف در محور ارومیه - مهاباد یک فوتی برجای گذاشت

دبیرخانه جشنواره بین‌المللی شعر وحدت در آذربایجان‌غربی آغاز به کار کرد

9 نفر بر اثر غرق‌شدگی در آذربایجان غربی جان باختند

لایروبی رودخانه‌های اقماری دریاچه ارومیه به سرعت اجرایی شود

همه آزادی‌خواهان عالم خود را مدیون حضرت زینب (س) می‌دانند

بافت تمیز سه لایه‌ای

20 هزار نفر عضو کانون پرورش فکری اردبیل هستند

رشد 59 درصدی واردات به گمرک بیله سوار

گذرنامه زیارتی سال گذشته نیازی به تمدید اعتبار ندارد

28 شهید تجاوز صهیونیستی در گیلان تشییع و تدفین شدند

عیادت و پیگیری مشکلات خانواده شهدای حملات تروریستی در سفر دو روزه معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران به مازندران

واکنش احمد زیدآبادی به اظهارات نماینده مجلس درباره خون حسین و ژن هخامنشی

ورود ویروس گوارشی جدید به ایران | حتما دستان خود را مرتب بشویند

شناسایی استعدادهای والیبالی در برنامه ورزشی 3 ضرب

برگزاری نخستین یادواره شهدای اقتدار در نقده

دیدار مدیران بنیاد شهید با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور

آغاز عملیات اجرایی طرح بهسازی و روکش آسفالت آزادراه تبریز- زنجان

گشایش دبیرخانه جشنواره بین‌المللی شعر وحدت در آذربایجان‌غربی

جان باختن 9 نفر بر اثر غرق‌شدگی در آذربایجان غربی

تصادف مرگبار موتورسیکلت با تریلی در جاده مهاباد

آغاز عملیات اجرایی آزادراه ارومیه - تبریز با سرمایه‌گذاری 100 هزار میلیارد ریالی

ابلاغ پیام تبریک و تسلیت رئیس بنیاد شهید به خانواده شهدای اقتدار در استان یزد

نهضت سرکشی از خانواده‌های شهدا در سراسر کشور به دستور مهندس اوحدی صورت گرفت

ایده مدل مو برای دخترهای جوان!

دالان (کریدور) ریلی چین به ماکو تصویب شد

جریمه قاچاقچی قلیان الکترونیکی در مرند

12 دستگاه حفاری غیرمجاز در ارومیه توقیف شد

منطقه آزاد ماکو آماده استقبال از زائرین اربعین حسینی

نصب بیش از 11 هزار کنتور برق هوشمند در آذربایجان غربی

اولین نیروگاه زمین گرمایی کشور به شبکه سراسری می‌پیوندد

راهیابی تیراندازان نوجوان آذربایجان‌غربی به اردوی تیم ملی تپانچه

کشف 2 تُن چوب قاچاق در جاده اردبیل - مغان

هافبک تکنیکی کروات در تراکتور

اجرای 66 درصدی طرح هادی در روستا‌های میاندوآب

سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به زندان اوین تعدادی زندانی فرار کردند | شهادت 5 زندانی جرایم مالی

معاون اول رئیس جمهور: اکنون نظر حاکمیت کماکان انجام مذاکره با اقتدار است

اجرای طرح بهسازی و روکش آسفالت آزادراه تبریز - زنجان

10 میلیون قطعه بچه ماهی در پلدشت تکثیر می شود

رسانه‌ها در جبهه فرهنگی جنگ نرم نقش کلیدی دارند

اجرای طرح توسعه 6 پایانه مرزی آذربایجان غربی؛ سهم 25 درصدی از ترانزیت

کمربندی جدید نمین تا 3 ماه آینده زیر بار ترافیک می‌رود

قطار سریع السیر ارومیه - تبریز در دستور کار مسئولان قرار گیرد